Studiul final de opinie a populației în județul Timiș privind implementarea Proiectului „Extinderea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în județul Timiș“

Publicat la: 22 ianuarie 2016 | în Informatii despre proiect | de

Sursa fondurilor investite în dezvoltarea sistemului Aquatim SA


Analiza comparativă a surselor de finanțare evidențiază faptul că fondurile europene sunt identificate de către respondenți ca fiind principala sursă de finanțare. Acestea au fost identificate ca sursă principală de finanțare de către 94% din angajații Aquatim, 83,3% din reprezentanții presei, 66% din clienții industriali, 52,5% din administratori și 22,7% din clienții care locuiesc la case.

Mai multe despre acest subiect și despre rezultatele unui sondaj de opinie derulat de Aquatim SA la sfârșitul anului trecut puteți găsi în Aquatim_Studiu de opinie clienti 2015 versus 2012_POS Mediu

top

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Conţinutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.